Segítségre van szüksége

Nem mindegy ki végzi el a wc-jének vagy lefolyójának duguláselhárítását Önnél. 20 éves tapasztalattal, Tisztán, gyorsan, rejtett költségek nélkül és Garanciával!

Duguláselhárítás Budapesten

Ismerje meg milyen módon történik a duguláselhárítás Budapesten és körzetében. Csőtörés műszeres bevizsgálás, javítás módjai.

Ajánló mindenkinek

Friss topikok

  • frissinfo: Dugulások leggyakoribb okai: www.dugulas-elharitas.net/dugul%C3%A1sok-gyakori-okai (2014.04.11. 00:51) Vízvezeték elfagyás
  • frissinfo: Duguláselhárítás árak Budapesten és a környékbeli településeken: www.dugulas-elharitas.net/%C3%A1rak (2014.04.11. 00:50) Vízvezeték dugulás
  • frissinfo: Gyakorlati esetek mosogató dugulásával kapcsolatban: www.dugulas-elharitas.net/wc-dugul%C3%A1selh%... (2014.04.11. 00:49) Konyhai lefolyó tisztítása
  • frissinfo: Wc duguláselhárítás egyedi esetek érdekességek és képek: www.dugulas-elharitas.net/wc-dugul%C3%A1s... (2014.04.11. 00:48) Vízvezeték tisztítás

Csőrepedés keresés

2012.04.08. 23:02 bloggero

Egy nyilvánvaló csőrepedés vagy csőtörés esetén mondhatjuk, hogy ömlik a víz, ezáltal megvan a hiba forrása is, így a bajt rögtön el lehet kezdeni orvosolni. Viszont amikor nem ömlik a víz és csak nedves foltok jelzik a csőrepedést vagy csak a túl magas vízszámla kelt gyanút bennünk, akkor ez már meglehetősen alattomos problémaként értelmezhető.

Ebben az esetben nem tudjuk rögtön elkezdeni a javítást, hiszen előbb meg kell találnunk a hiba forrását és pontos helyét.
Az az igazság, hogy a második, problémásabb esetben mindenképp az a jó megoldás, ha szakembert hívunk!
Először is győződjünk meg arról, hogy a foltnak köze van-e a vízhálózathoz, ehhez zárjunk el minden csapot a lakásban és ellenőrizzük, hogy forog-e a vízóra. Ha igen, több mint valószínű a csőrepedés vagy a csőtörés. Ha nincsenek nedves foltok sehol, de sokkaljuk a vízszámlát, ugyanígy zárjuk el a csapokat és ha forog a vízóra máris hívhatjuk a szakembert, itt műszeres vízszivárgás keresést kell végezni, ami egyébként nedves foltok esetében is előfordulhat.

A speciális csőrepedés bemérése általában háromféle módszerrel történhet:
- vagy elektro akusztikus eljárással,
- vagy jelzőgázzal történő hibakereséssel,
- vagy hőkamerás csőrepedés felderítéssel.

Ezeknek a méréseknek legnagyobb előnye az ingatlantulajdonos számára, hogy nem szükséges végig fúrni-faragni az egész házat és udvart annak érdekében, hogy megtaláljuk a csőrepedés pontos helyét, hanem ipari műszerekkel pillanatok alatt megtalálva a hibát a legkisebb bontási tevékenységgel kezdődhet is a javítás.

Szólj hozzá!

Címkék: keresés csőrepedés

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr694462016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása