Segítségre van szüksége

Nem mindegy ki végzi el a wc-jének vagy lefolyójának duguláselhárítását Önnél. 20 éves tapasztalattal, Tisztán, gyorsan, rejtett költségek nélkül és Garanciával!

Duguláselhárítás Budapesten

Ismerje meg milyen módon történik a duguláselhárítás Budapesten és körzetében. Csőtörés műszeres bevizsgálás, javítás módjai.

Ajánló mindenkinek

Friss topikok

  • frissinfo: Dugulások leggyakoribb okai: www.dugulas-elharitas.net/dugul%C3%A1sok-gyakori-okai (2014.04.11. 00:51) Vízvezeték elfagyás
  • frissinfo: Duguláselhárítás árak Budapesten és a környékbeli településeken: www.dugulas-elharitas.net/%C3%A1rak (2014.04.11. 00:50) Vízvezeték dugulás
  • frissinfo: Gyakorlati esetek mosogató dugulásával kapcsolatban: www.dugulas-elharitas.net/wc-dugul%C3%A1selh%... (2014.04.11. 00:49) Konyhai lefolyó tisztítása
  • frissinfo: Wc duguláselhárítás egyedi esetek érdekességek és képek: www.dugulas-elharitas.net/wc-dugul%C3%A1s... (2014.04.11. 00:48) Vízvezeték tisztítás

Vízvezeték tisztítás

2012.04.19. 22:59 bloggero

Egy ivóvízhálózatban kialakuló kiválások és lerakódások egyaránt kellemetlenséget okozhatnak a fogyasztóknak és üzemeltetőknek egyaránt. Lássuk, mik a lehetőségek egy belső rendszer megtisztítására és rendbetételére. Egyértelműen a legköltségesebb eljárás, viszont hosszú távú megoldás, ha teljes rekonstrukciót végzünk.

1 komment

Címkék: vízvezeték tiszítás

Konyhai lefolyó tisztítása

2012.04.19. 22:54 bloggero

Háztartásunkban dugulás leggyakrabban talán a konyhai mosogató lefolyójánál fordul elő, hiszen a lefolyóba került zsír és olaj, vagy a tányérokon maradt ételmaradékok, amik a mosogatás során könnyen a lefolyóba kerülhetnek, egy idő után elzárják a víz útját.

1 komment

Címkék: lefolyó tiszítás

Csőrepedés műszeres bemérés

2012.04.18. 22:51 bloggero

A műszeres csőrepedés bemérés hatalmas előnye, hogy elkerülhetőek a sok vesződséggel és kárral járó bontási munkálatok. Ezekkel a korszerű felszerelésekkel pontosan lehet lokalizálni a probléma helyét. Ezeknek a helymeghatározásoknak több fajtája ismert.

Szólj hozzá!

Címkék: bemérés csőrepedés

Csőrepedés keresés

2012.04.08. 23:02 bloggero

Egy nyilvánvaló csőrepedés vagy csőtörés esetén mondhatjuk, hogy ömlik a víz, ezáltal megvan a hiba forrása is, így a bajt rögtön el lehet kezdeni orvosolni. Viszont amikor nem ömlik a víz és csak nedves foltok jelzik a csőrepedést vagy csak a túl magas vízszámla kelt gyanút bennünk, akkor ez már meglehetősen alattomos problémaként értelmezhető.

Szólj hozzá!

Címkék: keresés csőrepedés

Csőtisztító készlet

2012.04.07. 17:37 bloggero

Eldugult csövek és lefolyók megtisztításához használatos népszerű és rendkívül költséghatékony eszköz. Több hátra irányuló furat van kiképezve a tisztító fejen amelyen keresztül magasnyomású víz sugár halad át, amely erejével áttolja, áthúzza a tömlőt és feloldja a megrekedt blokádokat. Folyamatos jelzés és jelzőgyűrű mutatja a tömlő előrehaladását a csőben.

Szólj hozzá!

Címkék: készlet

Vízvezeték dugulás

2012.04.05. 17:40 bloggero

Az esetek többségében a kivitelezés nem megfelelő volta okozza a dugulások kialakulását. Így például visszatérő dugulások esetében cserélni szükséges a vezetéket, a probléma így orvosolható. A probléma oka lehet hanyagul beállított lejtés. Ugyancsak lehet kivitelezők nem megfelelő munkája által okozott dugulás, ha a csőrendszerbe nem megfelelő anyag kerül például a burkolási munkák során.

1 komment

Címkék: vízvezeték

Kamerás csatornavizsgálat

2012.04.04. 17:31 bloggero

A mai fejlett technológiával a csővezetékeket és a szennyvíz csatornákat már akár belülről is átvizsgálhatjuk bármilyen bontási munka elvégzése nélkül is. A kamerás csatornavizsgálat többek között arra nyújt lehetőséget, hogy felmérjük a cső- vagy csatornahálózat műszaki állapotát és meghatározzuk élettartamát.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csőtörés kamerás csatornavizsgálat

Vízvezeték szerelés házilag

2012.04.02. 10:33 bloggero

Az egyre inkább bizonyos, hogy manapság egyre kevesebben használnak acélcsöveket vízvezeték szerelésre, és egyre többen vörösréz csöveket. De van egy harmadik még inkább tért hódító lehetőség, a műanyag csövek használata. A rézcsöveket könnyű megmunkálásuk és kialakításuk, jó méreteik és a hozzávaló összekötő idomok miatt kedvelik. Viszont, ha valakinek nincs gázforrasztója és ehhez megfelelő tapasztalata, az vagy keresi a nehezebben beszerezhető réz fittingeket vagy egy egyszerűbb és olcsóbb lehetőséget keres, ami mindenképpen csak a műanyag csövekből összehozható rendszer lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: szerelés vízvezeték

Csőrepedés javítás

2012.03.25. 17:35 bloggero

Amennyiben otthonunkban csőrepedést észlelünk és ahhoz bontás nélkül hozzá is tudunk férni akkor megoldható a javítás teljes mértékben a megrepedt cső cseréjével. Viszont ha ez valamely okból nem kivitelezhető azonnal, akkor úgy tudjuk megoldani a javítást ideiglenesen, hogy a sérült csőrészen a repedést kenderkóccal és gitt, műgyanta vagy egyéb tömítőanyaggal eltömítjük, majd ezután szigetelőszalaggal nagyon szorosan körbetekerjük és végül fémbilinccsel elszorítjuk. A javítás elvégzése után mindig vigyázva és óvatosan nyissuk meg az elzárócsapot, így kerülve el a csővezetékben esetlegesen keletkező vízütéseket, melyek akár újabb meghibásodásokat is előidézhetnének.

Szólj hozzá!

Címkék: javítás csőrepedés

Vízvezeték elfagyás

2012.03.21. 17:39 bloggero

Téli időszakban fűtés vagy víz nélkül maradni senki sem szeretne. Még a nagyobb hidegek beköszönte előtt érdemes megtenni a szükséges óvintézkedéseket. De mik is azok? Erre keressük most a választ. A legegyszerűbb megoldás az olyan vezetékek esetében, amelyek elfagyhatnak, az a víztelenítés. Ezek például a kerti csapok, vagy a télen nem használatos nyaralók és lakások. A fagyhatár alatt a földben futó vezetékekkel viszont nem lehet gond.

1 komment

Címkék: vízvezeték